IMITACIJA MLADIH MUSLIMANA

Nije bilo relevantnih članova Mladih Muslimana - organizacije koja je pobijena i pozatvarana krajem 1940-tih i najdalje do početka 1950-tih godina - koji su kazali da je Alija Izetbegović njima pripadao! Ta organizacija je uništena i nikada se nije u svojoj originalnoj i pažnje vrijednoj formi obnovila nakon nekih ranih 1950-tih godina, niti u Jugoslaviji niti u inozemstvu. Ono što se ovih godina zove organizacijom Mladi Muslimani, a s uredom na Baščaršiji u Sarajevu, nema baš neke veze s originalnom organizacijom osim što nosi takvo ime i djeluje više kao neka udruga povjesničara i slično tomu.Onih 13 osoba uhapšenih 1983. godine, s glavnooptuženim Alijom Izetbegovićem na tzv. Sarajevskom procesu, imalo je samo jednog koji je možda koliko znam i pripadao Mladim Muslimanima: Omera Behmena. A kada se Behmen pobunio protiv Izetbegovića nakon rata kada je sagledao podvalu, Omera je 2009. godine udario automobil u Sarajevu na trotoaru kod mosta Drvenija koliko se sjećam, i ubrzo je podlegao.

Dakle, jedini čovjek koji je bio istinski muslimanski vjernik i čak ideološki fanatik, a vjerojatno i član Mladih Muslimana, Omer Behmen, nakon što je napisao i objavio knjigu pod naslovom 'NA DNU DNA', ustvari je UBIJEN u Sarajevu jer je smetao očuvanju MITA O ALIJI stvorenog u Beogradu, to jest, provalio je Aliju Izetbegovića - doduše s velikim i kobnim zakašnjenjem i kontrolorima MITA O ALIJI nedopustivo javno i stoga da time sam sebi presudi, to jest, da sam sebe dovede u položaj mete i bude grubo odstranjen tako što ga automobil udari na pješačkom trotoaru i rastavi od života.

Mladi Muslimani jeste bila organizacija kopija Muslimanskog Bratstva kojeg je osnovala Britanska Obavještajna Služba 1928. godine. Velikosrpski projekt se nakon uništenja Mladih Muslimana zadržao na ideji da tako nešto slično napravi i pusti u akciju kada bude spreman da razori Republiku BiH jer je za uništenje te države bio potreban sindrom vjerskog rata - pa je Alija Izetbegović postao taj srpski surogat, a svega nekoliko osuđenika sa Sarajevskog procesa 1983. postalo je ta lažna organizacija, ta imitacija Mladih Muslimana, u toku boravka u zatvoru iako se ustvari prije hapšenja 1983. godine tih 13 osuđenika međusobno skoro nisu niti poznavali, a i oni koji se jesu znali nisu se susreli više od nekoliko puta. Ideja SANU i KOS JNA da napravi IMITACIJU Mladih Muslimana i da tako nešto slično posadi i uzgoji preko svojeg agenta Alije Izetbegovića, sprovedena je i sprovodi se u proteklim decenijima uključujući danas.

A što se tiče Munira Alibabića Munje, mojeg poznanika kojega izuzetno cijenim kao patriotu Republike BiH i autora tri povijesne knjige, on je preko 90% akcenta u svim svojim kazivanjima fokusirao na činjenicu da je Alija Izetbegović VELEIZDAJNIK Republike Bosne i Hercegovine, a veoma malo je diskutirao Islam. Upravo je i Munja poput mene ustvrdio i dokazao da je Aliju Izetbegovića postavio na vlast KOS JNA po nalogu SANU i ostalih najviših sfera velikosrpske hijerarhije.