Bosansko Hercegovačko smeče Ivan Šušnjar vlasnik portala "poskok" rušitelj BH države

Zašto je Jugosloven Dragan Čović predložio štovatelja četništva Ivana Šušnjara za konzula BiH?

 Smeče Ivan Šušnjar vlasnik portala Poskok.info. je odavno več trebao biti iza brave medjutim on i takvi kao njemu odgovaraju osobama istim kao što je i on , Podržavaju ga mnogi iz vladajučih stranaka BiH kako hrvatski,srpski tako i muslimanski .Valja podsjetiti da je jedan od Šušnjarevih kolumnista na portalu bio i Rajko Vasić, Dodikov jurišnik iz SNSD-a i RS-a. Istog onog RS-a iz kojega je, pobijeno ili protjerano više od 200.000 Hrvata.

No, Šušnjar je zadnjih dana napravio još jedan u nizu vlastitih propusta. Činjenica je da se na sve (ne)istomišljenike svih ovih godina obračunavao preko Dnevnog Avaza, novina koje su donedavno bile u vlasništvu Fahrudina Radončića. Radončić je tvrtku prodao supruzi Azri (?!), frizerki po struci za “siću” veću od 200 milijuna KM. Radončić je poznat kao prijeratni suradnik SDB-a, kodnog imena “Šćepo”, a njegova uloga u pokoljima nad Hrvatima u dolini Neretve će tek početi detaljnije izlaziti u javnost.

Danas više nije nikakva tajna da su Čović, Dodik i Radončić vezani raznim mutnim radnjama u zadnjih petnaestak godina, a prije rata su bili članovi javnih (i manje javnih) akvizicija u KPJ.

Šušnjar bi mogao imati problema sa svojom “strašću” da se fotografira sa osobama ili na mjestima, gdje “borcu” za hrvatske nacionalne interese nikako nije mjesto. Osim što se fotografirao sa djevojkom koja na glavi nosi kapu koja je zadnjih više od 70 godina poznata po klanju, ubijanju, protjerivanju, paljevini (fotografija je navodno snimljena na skupu koljača u Ravnoj Gori), novopečeni konzul se jako zbližio i s glasnogovornikom Radončićeve stranke SBB, Omerom Čevrom.(čovjek koji se izjašnjavao kao Jugoslaven i potpisivao ćirilicom), nije nikakvo čudo da se druži sa Čevrom i obilazi četnička sijela! Pritom ne želimo spominjati njegove prepiske s dojučerašnjim prijateljima, kumovima, sponzorima, poglavito ne bilo čije obitelji! No, sigurni smo da će hrvatski politički emigranti i obitelji kojima je bivši sustav brutalno smaknuo njihove članove domoljube, biti oduševljeni kada vide Šušnjara u društvu ljepotice s kokardom!

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    psychics (Saturday, 21 January 2017 14:21)

    Wioletta

  • #2

    aaaa@gmail.com (Wednesday, 05 April 2017 00:23)

    ovo nije slikano tu gdje pišete da je slikano, nego u Gučoj gori na sajmu trubača. A slika je objavljena kao fb zezancija s popratnim ironičnim komentarom. ustaški portali su izmislili da je slikana na ravnoj gori.